Wednesday, January 18, 2006

KISA KISA....

KISA KISA...
Upuzuun bir tatil gecti ve ben hicbirsey anlamadim... Bayramin 2.gununden bu yana hastaliklarla ugrastik. Once esimde baslayan hastalik, Oglusuma ordan anneme ve en son da bana gecti.Uzun zamandan beri boyle hasta olmamistim. Uzerimden kamyon gecti sanki, canim surekli yatmak istedi ama yatmakta care olmadi, neyseki pazartesi gunu herkes doktora gitti, ilaclandik cok sukur simdi kaportalari duzelttik:)
En zoru da oglusumun hastaligi oldu. Huysuzluk dizboyuydu gece 4' lere kadar uyumadi, yemek yemedi, oynamadi surekli aglamak istedi. Tikanan burnu icin bize kizdi aglama nobetleri gecirdi ama cok sukur o gunleri atlattik...
En buyuk sansimizda lambamcinimin burda olmasiydi. Bizimle cok ilgilendi, ihlamurlar kaynatti, yemek yapti ve meyveler soyup onumuze kadar getirdi, annemle hastalik yuzunden kolumuzu kipirdatacak halimiz yokken oglusumla ilgilendi. Buradan tekrar tesekkur ediyorum iyi ki varsin guzel hemsiremiz:)
Hastaligin haricinde karsi komsumuzla komsuluk iliskilerimizi pekistirdik, birbirimize gidip geldik, bol bol gulduk hos vakit gecirdik.
Shopping tv diye bir kanal kesfettim ilginc geldi bir sure onu izledim. Bi urun gosteriyorlar tanitimini yapiyorlar 444 80 90 no.lu telefonlarindan ya da www.shopping.com.tr internet adresinden siparis verebiliyorsunuz. Urune talep oldukca fiyat dusuyor "acik eksiltme" diyorlar adina ve sinirli sayida ki urun satilip olay bittiginde herkes fiyat bakimindan en son dustugu meblagdan odeme yapiyor.
Haberleri takip ediyorum da kus gribi almis basini gidiyor gecen sefer ki "erken mudahale hayat kurtarir" ilkesini bu defa basaramadik sanirim. Cahillik yuzunden hastalik hizla yayildi umarim olumler bu kadarla kalir.
Ayri kaldigim bu zaman icerisin de blog dunyasini ve yazabilmeyi cok ozledim.Insalla uzun bir sure hastalik olmaz hatta hic olmasa da olur ama bu imkansiz birsey sanirim:)

8 comments:

Anonymous said...

Hoşgeldin

İnanılır gibi değil,herkes hastaydı bayramda,biz de ailece...
Geçmiş olsun...

Annelog Atölye said...

Geçmiş olsun hepinize Yonca. Dönmene sevindim:)

huysuz said...

geçmiş olsun hepinize..

ibeking said...

kurtulmuşsunuz şükür...geçmiş olaaaa....

Pinky said...

geçmiş olsun meraklanmaya başlamıştım nerdesin diye..Umarım en kısa zamanda toparlanırsın

Cerise said...

aman dikkat edin kendinize, cok gecmis olsun

Gün said...

Geçmiş olsun, burun tıkanıklığı için tefal'in soğuk buhar makinesini öneririm, aşk böcüğü hiç burnu tıkanmadan mışıl mışıl uyuyor sayesinde. Ayrıca üst solunum yolu hastalıkları, öksürük vs içinde dr'lar öneriyor istersen bir dr.unuza danış.

mom said...

asli size de gecmis olsun aman kimse hasta olmasin yaa

annelog, huysuz, frosy, ipek ve cerise gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkurler

esekimbasim harbiden bize torpil gecmis di mi aferin kardisime:)

pinkycim saol toz sekeri gibi dagildik ama toparladik baya :)

gun benim de bazen kafama takiliyo tefal in buhar makinasi bu gibi durumlarda ise yariyacaksa evde bulundurmak iyi olabilir dr.a bi soralim bakalim tesekkurler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails