Tuesday, February 07, 2006

AMAN TANRIIIMMM!!



AMAN TANRIIIMMM!!

Sardunya beni taa ne zamanlar soblemis technorati yi incelerken gordum. Kor gozlerimden dolayi cok cok ozur dileyerek abur cuburlarimdan soyle bir bahsetmek uzere klavyeyi rahatsiz etmeye basliyorum.

-Oncelikle diyorum ki: su abur cuburlar da olmasa hayatin ne anlami kalirdi ki? Bu fikrime katilmayan var mi? Eger varsa inandirici bir sebep one surmeniz gerekiyor :)
-En buyuk favorim bitter cikolata hem kendimi hakli cikaracak bir bahane de buldum :) Bitter cikolata kalp damarlarina iyi geliyormus. Hergun yenince de ayni etkiyi yaratir mi bilemem...
-Esim sayesin de dankek ci oldum ciktim. Markete gidince market arabasi dankeklerin oldugu raflarin yanina cekilip oglusum ve esim tarafindan transfer gerceklestiriliyo, tabi sonra gelsin kilolar :(
-Arada bir cips krizlerim tutar. Kendimi frenlemesem bu krizler devamli bir hal alicak...
-Kuruyemisli gunler; yine esimin yuzunden (cik cik cik) cekirdekli, antep fistikli, soslu misirli gunler yasariz taa ki ben bu gidise bir "dur" diyene kadar...
-Pikolata masum cikolata (kulahima anlat), bazen kendimi kaptiriyorum ve hergun 2 tane yemeden icim rahat etmiyor.
-Bu aralar oglusumun cubuk krakerlerine dadandim( ne ayip) O yerken benim agzima da tikistirdi birkac kere ve tepkime basladi, cubuk kraker de hastalik gibi birsey pakette ki cubuklar bitmeden insanin ici rahat etmiyor(o insan ben oluyorum iste)
-Yazin dondurma vazgecilmezler arasinda, hergun itina ile tuketilir.

Simdilik aklima gelenler bunlar. Ama karsi komsularimiz sayesin de abur cubur yerine meyve yemegi, kola yerine nar suyu icmeye alisiyoruz yavas yavas, her ne kadar okuyamayacak olsalar da tesekkur ediyorum kendilerine :))
Not: Bu isin sonunda bir de sobelemece vardi di mi? Ben guzelbebekler' in butun uyelerini sobeliyorum bakalim onlarin abur cuburlari neler mis?

11 comments:

Anonymous said...

Ben bu konuda iflah olmam mom.Çöp öğütücüsü gibi olabiliyorum bazen :)))

mom said...

cedis, bak suclu bulduk kendimize abur cubur yemeye devam edebiliriz:))

asli, sanirim hepimiz bu tur yaramazliklara acigiz dikkat etmek gerekiyo ama nasil?:)

huysuz said...

mom, şu technocrati'den nasıl bilgi ediniyoruz bi desene bana. ben bi türlü yapamıyorum :(

Sardunya said...

eh peki mom:))) ben bile unutmuştum sobelediğimi:))

mom said...

huysuz, technorati ye uye oluyosun, sana kodlar veriyo onlari template e yerlestiriyosun, oraya girdikce de search kismina blogunun adresini yazip gorebiliyorsun

sardunya bu siralar bolca hastalandigimiz icin hayattan kopmusuz sanirim:)

Pinky said...

Mom resme bayıldım :)) abur cubur işi çok fena ya aslında hepside zararlı ama napalım pek bi güzeller :)

Cerise said...

Mom daha bu aksam bir paket cubuk krakeri mideye indirdim :) Nefis nefis!

mom said...

pinky haklisin zararli olan seyler hep gusel olur ve bizi zor durumda birakirlar, resmi begendigine sevindim:)

cerise aynen katiliyorum birde taze olunca mmmmm

sevilay said...

ayy cikirdek ki bende cok severim, bir oturdum mu birakmasini bilmem ama maalesef bende sivilce yapar. O yüzden ay da bir kere mi ne yeriz.

gulece said...

bu sobelemenin sonucunda,herkes aburcuburunu dokunce,gecen cuma kendimi toysrus ta oyuncak yerine cikolata reyonunun onunde buldum,o gunden beri de engellenemiyorum.tesekkurler yani hain pis gaddar mom:)

mom said...

hehehe iste amacima ulastim butun amacim aklinizi celip tombul hatunlar ordusunu kurmakti tek tombul olarak cekilmiyo bu hayat:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails