Monday, July 27, 2009

vampir kanı isteyen?


Simdi aslinda yorgunlugum gecmedi otur otur birsey yazma canım sıkıldı.

Insanlarin hepsinde bir mayismislik bir depresyon halleri.. Acaba hayatin belli bir noktasina gelince ordan dususe mi geciyoruz ya da yeni olanlari kesfediyoruz bakiyoruz ki hersey birbirinin ayni mizikci cocuklar gibi huysuzlanmaya mi basliyoruz acaba ??

Neyse koy bilinmeyenler sepetine gun gelir bir bilene rastlayip aydinliga kavusturursak ne ala...

Bir hafta sonra tatile cikmayi planliyorum tabi planlarda bir aksilik olmazsa. Gecen hafta birgunlugune de olsa tatil kacamagi yapmistik arkadaslarla burnumdan geldi soyle ki yanamayip istakozlarla birinci derece akrabalik halleri gosteren ben golgede kuzu kuzu oturmus etrafima bakiniyordum. Ama benim gibi kizarip sonra da deri atan bir cilde sahip olan birinin dusunemedigi sey boyle bir ciltle golgede bile pek ala catir catir yanabilecegi gercegiydi.

Sonra ki 3 gun yaniklarimi tedavi etmekle ugrastim bir daha gunes kremi surmeden cikar miyim?? Cikarim tabi balik hafizayim bundan 2 sene sonra cektiklerimi unutur yine yakarim ben kendimi.

Yeni bir dizi izlemeye basladim ismi True Blood, vampirli, bol kanli bir konusu var.Izlemeye basladigim ilk gunlerde Twilight cakmasi oldugunu dusunup sogumustum diziden ama sonra arastirip gordum ki Twilighttan cok once yazilmis bir kitaptan diziye uyarlanmisti.

Filmde esas kiz kucuk bir kasabada kucuk bir barda garsonluk yapiyor. Birde abisi var, ailesi onlar kucukken oldugunden buyukanneleri bakiyor daha dogrusu bakiyordu rahmetli oldu kadincagiz.

Dunya uzerinde vampirler turemis halk bunlari kabul etmeye baslamis hatta bu durumla ilgili yasa cikarma telasindalar. Esas oglan bir vampir birgun yolu bu kucuk bara dusuyor ve esas kiz ile bir ask basliyo haliyle aralarinda. Twilight hikayesinin tersine kiz dusunce okuyabiliyor ama tabi bir tek vampir cocugun dusunceleri haric, her nedense onun kafasindan gecenlere erisemiyor birturlu.
Insanlar vampirlerden aldiklari kani icip kafa buluyorlar. Japonya bu ise el atmis vampirler icin farkli gruplarda yapay kan uretip siseleyerek isi ticarete dokmus falan filan...

Birinci sezon bitti ve ikinci sezonda 6 ya da 7.bolum sanirim simdilik. Turk kanallarinda yayinlanabilme ihtimali bence cok az cunku cinsel temali sahneler cogunlukta makas atip kesim demeye kalksalar ellerinde kus kadar birsey kalir .

Velhasilkelam dizi sonradan sardi. Gerci bazen hala vaktimi bosa harciyormusum gibi geliyor ama hic yoktan iyidir. Evet evet son dusuncem bu dizi ile ilgili...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails