Friday, January 20, 2006

7.GELENEKSEL LINK EKLEME FESTIVALI

7.GELENEKSEL LINK EKLEME FESTIVALI
Bugun biraz link ekleyelim bakalim neler cikacak;

Nagish; yazdigi yorumlardan ismini gorenler vardir.Kankim olurlar kendileri, bir mail grubunda ayni semtte oturdugumuzu fark etmemizle birlikte basladi dostlugumuz ve zamanla cok yol katettik. Ismi Erenay olan ama benim kisaca "biblo" dedigim bir oglusu var. Su anda ayni sehirde olamasak da hamilelik gunlerimiz de, bebislerimizi kucagimiza aldigimiz gunlerde, sikintili oldugumuz gunlerde, mutlu oldugumuz gunlerde birbirimizin hep yanindaydik. Birbirimize destek olduk ve guzel bir dostluk kurduk. Umarim uzun yillar devam eder.
Aslinda anlatacak cok sey var bu dostlukla ilgili ama buraya sigmaz.
Blog blog diye diye onun da basinin etini yedim ve oglu Erenay icin blog hazirlamaya karar verdi. Blogunu hazirlamasini bekledim, yazilari yazmasini... resimleri eklemesini... sonra cicili bicili resimler koymasini :), e artik zamani geldi sanirim kankimi de linklerime eklemenin...

Gul; her zaman bahsettigim guzelbebekler grubu sayesin de tanistim ve cok sevdigim bir arkadasim.
O da blogdan epeyce bahsetmeme dayanamayip kollari sivadi ve ortaya guzel seyler cikardi. Onun da dunyalar tatlisi, "zuzu" diye sevdigi bir Ece' si var. Ece' nin neler yaptigini okuyabilirsiniz blogunda.

Sardunya; biri kiz biri erkek olan iki guzel cocugun annesi ve guzel seyler yaziyor incelemenizi tavsiye ederim

Yasemin; bir suredir takip ettigim bloglardan birtanesi annelog' un linklerinde gorup incelemistim ve hosuma gitti, onun da Cem adinda yakisikli bir olgusu var.

Ferah ve Damla; bir aksam webstats4u incelerken beni linklerine eklemis oldugunu gordum tesekkur ediyorum kendisine, Damla isimli bir kizi var uzun omurler diliyorum...

Sevilay; oglu Samet icin hazirladigi bir blog ama herseyden biraz var keyifli bir blog...

Evet bu seferlik de bu kadar, bir link ekleme festivalini daha bitirdim, aferin bana, yeni bloglar kesfettikce yine burda cigirtkanlik yapacagim :)

4 comments:

Anonymous said...

Bu festivale bayılıyorum,yeni yerler,yeni arkadaşlar.Harika'

gulece said...

yoncacan sayende cok guzel ve kalici bir is yaptigima inaniyorum.vakit buldukca da keyifle yaziyorum ve bildiklerimi takip ediyorum.uc kere sagol sagol sagol:)

Sardunya said...

kendimi çok iyi hissettirdin dilerim sen de hep iyi hissedersin:))) teşekkür ederim link için

mom said...

asli; evet yeni arkadaslar edinmek cok gusel bisey

gulo; sende sagol iyi bir is yapmana neden oldugum icin sevindim:)

sardunya; rica ederim boyle guzel okunasi bloglar kesfetmek cok guzel oluyor, iyi hissetmene sevindim :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails