Monday, January 23, 2006

DO-DO-DO-DONUYORUM!!!


DO-DO-DO-DONUYORUM!!!

Dogumdan sonra menopoz gecirdigimden suphelenerek fazla sicaga dayanamayan, terlemekten sikayet eden ben bugun donuyorum bu nasil soguktur boyle brrrrrrrrrrrr..
Isyerin de kaloriferler arizaliymis sanki bahar havasindaymisiz gibi ilik ilik yaniyor oturdugum yerde mouse tutan elim donup kalicak sanki.Birde arkadasla alisveris krizimiz tuttu, evet bu sogukta siritarak gezdik ortalikta. Mutluluktan degil tabi soguktan...Neyse ki alicak birseyler bulabildik bosa gezmedik yani.Allah disarda kalanlara yardim etsin.
Sicacik evlerimiz ve yemeklerimiz oldugu icin de sukurler olsun...Aslinda bu havada en iyi yapilacak sey sicacik cayimiz ya da nescafemizi, elimize de kitabimizi aldiktan sonra kalorifere en yakin koltuga kivrilmak olurdu. Bu soyledigim evde kucuk cocugu olmayanlar icin tabi. Mesela oglusumla boyle birsey yapmaya niyetlensem bir eliyle cayima digeriyle kitabima ayni anda saldiriya gecer ben de nereye kacicagimi sasirirdim.
Nasil bu kadar eli cabuk olabiliyorlar hayret ediyorum aninda orda, burda ve heryerdeler:) Cocuk kismisi bir alem Cem Yilmaz' in " baska bir dunyada yasiyorlar, bitkisel hayatta onlar" dedigi kadar var yani.
Gecen gun su siparisi verdim geldi, aldik damacanayi mutfaga koyucaz bizim ki eline kapmis kucuk bir bicagi , bicakli katiller gibi geliyo; tabi sakayi olay gectikten sonra yapabiliyorum zira olay aninda tepemden kaynar sular dokulmus gibi bir hisse kapilip olanca hizimla duruma el koymakla mesguldum. Damacanin kapagini acicakmis onunla gayet masum bir amaci varmis yani oglusumun, kas yaparken goz cikarma deyimini dogru cikarmamaya ugrasirken bunu dusunemiyorsunuz tabi :)
Bu aralar Black Eyed Peas' in " Pump It" parcasina taktim dinlemediyseniz tavsiye ederim, bayramda kusenim gelip birkac mp3 download etti saolsun boyle gencler olmasa yeni parcalardan bihaber olucaz, bir de Bob Sinclair " Love Generation" parcasi vardi download edilenler arasinda. Dun Mtv de 20 parcalik muzik listesini takip ederken Love Generation' un 10.sirada oldugunu gordum aslinda daha iyi bir yeri hakediyor ama neyse oyle olsun bakalim... Kaiti Garbi' nin "Esena Mono" sundan bahsetmeyi de unutmamak lazim, bu parcayi bulabilmek icin birkac gun ugrastim cunku ne sarkinin ne de soyleyenin adini bilmiyordum saolsun esim bulmus da muradima erdim. Benim gibi hareketli parcalardan hoslaniyorsaniz siddetle tavsiye ederim. Yunanca bir parca ve cok hos dinlerken yerinizde duramiyorsunuz...

9 comments:

sevilay said...

isss üzüldüm yaa, is yerinde sogukmus... Burasida cok ama cok soguk, sibiriya soguk gelecekmis almanyaya, simdi de türkiyede kar varmis, ayy insallah bu soguk günler gecerde, bizde rahatlariz.

ece said...

inanmıyorum yaaaaaa,biz hasta sen hasta,
sen soğuk donuyorsun ben soğuk donuyorum...
izmir bile 2 dereceymiş yarın, iyice ayvayı yedik zaten.Lojman kaloriferleri bi acayip yanıyor bayramda yakıt bitmiş donduk,şimdi ise yakıt var habire arızaya geçiyor ne b.k yiycez bilmiyorum artık :))
off yaaaaa yaz gelsin çabucak ne olur sanki...

Anonymous said...

Burası bildiğin uludağ oldu gelde kar-soğuk gör... Balkona çöp atmaya çıkamadım kçm dondu :))
Bu bahsettiğin 3 hit parçayı büyük bi kıskançlıkla indirdim :)) Şuan dinliyorum. Kaiti Garbi'nin parçasının remixini dinlemiştim ama slowunu bilmiyodum. Sen dedin ya dinlerken yerinizde duramıyacaksınız diye bende bekliyorum ha şimdi hızlandı ha şimdi hızlanacak diye. Meğerse bu slow versiyonuymuş... Şimdi remixinide indiriyorum (pis korsan nagi:))
Birde eğer yunanca parçaları seven varsa bende; "Despina Vandi - Thelo Na Se Do" parçasını şiddetle tavsiye ederim...

Anonymous said...

Evet bizim orasıda çok soğuktu.
Söylediğin iki parçada favorilerimizden ,bir de Kerem Madonna ya hayran.Klibinden gözünü ayıramıyor.

Cerise said...

Ay cok sirin :) Annesine yardim edecek tabi centilmen cocuk :)
Bak simdiden boyleyse ileride sirtin yere gelmez mom'cum :)

Mom said...

sevilay; burda cuma gunune kadar hava boyle olucakmis Allahtan aksam saatlerinde kaloriferlerimiz duzeldi...

ece; ayni kaderi paylasiyoruz desene:) bence de yaz gelsin yaa

frosy; bahsettigin kazayi bu sabah haberler de izledim cok uzuldum en kotusu de annesinin kucaginda olen 3 yasinda bir cocuk da vardi olenler arasinda cok moralim bozuldu Allah rahmet eylesin...

nagish; slow versiyonunu ben dinlemedim despina vandi yi de download ediyim bakiyim o nasil biseymis

asli; bol hareketli goruntuler cocuklarin cok ilgisini cekiyor ama cok fazla izletme sakincali cunku...

cerise; cok centilmen cocugum coookkk buyusun de is deyince kis anlayip kacar eminim:))

mom said...

sol cedis teyzesi :) sen de benim gibi dusenlerdensin demek aman dikkat et:))

ibeking said...

peki biz ne zaman keyif yapabileceğiz? artık bitti di mi? yani tatil olsak bile evde oturup battaniye altında tv olayları bitti di mi???? onun yerini başka güsellikler aldı ama o boş ve atıl zamanlarımı özliyeceğim galiba...

mom said...

tek basina keyif yapma donemi bitti evet ama yerini baska keyifler aldi dedigin gibi, ben simdiye kadar hic ozlemedim bos zamani bol olan gunlerimi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails