Monday, August 07, 2006

yogun = yorgun

Haftasonu cok yoruldum. Cumartesi sabahi basladi hersey. Ust komsum aklima balkonda hali yikama fikrini soktugu gunden beri kendi kendimi bu isi yapabilme konusunda cesaretlendirmeye calisiyordum.
Sonunda seytanin bacagini kirip halilari balkona atmaya basladim. Iki hali ve bir yolluktan sonra kollarim agir gelmeye baslayinca birakma zamaninin geldigini anladim.
Buyuk bir is basarmanin gururu ve agriyan kollarla kendimi yataga attigimda kimildayacak halim kalmamisti. Ama pilatesten daha cok enerji harcadigim icin de sevincliydim.
Gunun geri kalan kisminda agriyan kollarim icin agri kesici icmek zorunda kaldim ama gun benim sabaha kadar rahat yatagimda uyumamla son bulmadi tabi, aksamda kuzenimin dugunune katilmam gerekiyordu.
Dugun bana gore huzunlu gecti zira 2 sene once yanlis hastane ve yanlis tedavi sonucu aniden aramizdan ayrilan teyzem yoktu aramizda ve kizinin en mutlu gununde yasli gozlerimiz onu aradi salonda.
Hayat neler getiriyor karsimiza beklenmedik zamanlarda beklenmedik olaylar cikariyor .
Hayat uzun bir ders ve derste ogrenmemiz gereken cok sey var, aldigimiz iyi notlara guvenerek bu dersi anladigimizi iddia edemiyoruz. Herseferinde degisik hic bilmedigimiz taktiklerle tekrar zorluyor bizi...
Cumartesi gununun bu yogunlugu ardindan pazar sabahi yeni tanistigimiz ve yeni tanisacagimiz arkadaslarimiz ile kahvalti planimizi gerceklestirmek uzere evden ciktik. Acikhavada acik bufe kahvalti yapmak bana tatili hatirlatti.
Yaramaz oglusum ile ilgilenirken farkinda olmadan guneste kaldigimi eve gelince kollarimin arka ust kisimlaini goren kardesim farketti, aynadan bakinca ciddi ciddi bronzlastigimi gorerek sasirdim.
Ayrica Tugkan' in capkin bir cocuk oldugunu anladim bu kahvaltida soyle ki, oglusumdan 1-2 yas buyuk bir kiz cocugu abisi ile masalar arasi dolasmaya cikinca gozumuzden kacmadi.
Masadan bir inisi vardi gormeliydiniz:)
Sonra kiza sarildi ve optu, mustakbel gelin adayimizin korkarak geri cekilmesi bile vazgecirmedi oglusumu elinden tutup dolasmaya daha dogrusu kizi kolundan tutup cekelemeye basladi ve sonunda kizin ailesinin kalkmasi ile kisa asklari son buldu:)
Bu hafta hava ne kadar sicakti degil mi?
Ozellikle pazar gunu tam deniz havasiymis evde baygon sikilmis bocekler misali o koltuktan bu koltuga attik kendimizi.
Tugkanin tuvalet egitiminde yavas yavas yol katediyoruz persembe gunu evden ucurulan Tugkan kakasini lazimliga yapti haberinden sonra telefona sarilip gusel haberi babamiza vermistik.Bu hafta gezmekten pek bir ilerleme olmadi.
Ama alti bezli oldugu halde cis yaparken " anne cis" deyip yerlere akan birsey var mi diye baktidigini gorunce bile baya yol katetdigimizi anladim.

14 comments:

sammy said...

Mom;
ne zor işlere kalkışmışsın bu hafta sonu. Tuğkan'la ilgili gelişmeler konusunda da gözün aydın. Devam:)

mom said...

sammy evet cok zordu bu isler ama simdi yikanmadan kalan diger halilara goz diktim bunlarla da basa cikabilirmiyim diye:))

Anonymous said...

Halı yıkama konusunda kolay gelsin valla biz 4 kişi 4 halı yıkadık da:))
Çapkın Tuğkan:))
Çooook sıcak....

sammy said...

Mom;
kıyma kendine. Bırak onlar kirli kalsın.

mom said...

seyda siz 4 kisi 4 hali ben tek kisi 2 hali bir yolluk iyi performans gostermisim o zaman:))
yagmur yagdi serinledi hava biras...

mom said...

sammy kalanlarida yavas yavas yikamaya karar verdim aksam gece gumbur gumbur yagmur yagdi:))

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

hamaratsın mom valla

mom said...

aqua evet arada bana gelir bu hamaratlik :)

vintage biscuit said...

Tugkan i opuyor ve kucakliyorum
ve gelismesini seninl ebirlikte bizde burdan izliyoruz
capkin olmasina ne diyor annesi :)?:)))))

mom said...

puskuut oglum bu capkinlikla yuvadan erken ucacak galiba diyorum ben:))

hayal said...

bu halıların topunu birden alıp goturuyolar yıkayıp getiriyolar hatta ben yorganları da gondermeyi dusunuyorum

mom said...

hayal gecen sefer verdim oyle hic begenmedim sonucu acayip kokuyıdu bide halinin tuylerini sertlestirmis sanki hosuma gitmedi kendim yikayim dedim, yorganlari kuru temizleyiciler temizliyo sanirim

Burcu Karadaş said...

göz göre göre beni aldatıo ama olmuo ki :))

bu yaşta flört bööle oluyo demek..

havalar fazla sıcak..yorucu ama haftasonum çok güzel geçti....

yaaaaaaaa:D

Anonymous said...

Very nice site! »

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails