Friday, November 03, 2006

Poyrazköy

Posted by Picasa

Bu resimleri bayramdan sonra cekmistim biri haric teknelerin oldugu resimi esim cekti. Burasi bizim icin yolu bir iskenceye donusen Poyrazkoy, iskenceye donustu diyorum cunku oglusum kat kat giydirmemize ragmen ayaklarini usuttu ve sonucunda cis-kaka durumlari biraz sasti. Her 10 dk.da bir durup wc molasi verdik, elimizde plastik bardaklar, kavanozlar ya durup arabanin icinde yaptirmaya calisiyoruz ya da disari cikip yapmaya calisiyoruz.
Yoldanda sıkılınca tekrar arabaya bindirmek icin dokulen diller, cagirilan hayali pisiler, kafadan uydurmaca masallar, yolda gorulen bilimum seyi gostermeler derken bu kadar geldik zahmetini cektik gelmisken fotograflayalim da ani olarak kalsin dedik bu ufak gezi.
Amacimiz daha dogrusu arkadaslarimizin amaci bizi Anadolu Kavagi' nda balik yemeye goturmekti oraya kadar gitmisken Poyrazkoyude gostermek istediler ama Poyrazkoyu gorup Anadolu Kavagina uzaktan baktik:)
Yesillikler arasinda bogaza bakarak bir taraftan cay yudumlamak guzel olurdu eminim yazin ama bu mevsimde gidince sandalyelere bile oturamadik soguktan ki havalarin nispeten iyi oldugu zamanlardaydi. Bizde ordaki kedi ile oynamakta bulduk careyi, pek bi seker, pek sevgi bocugu bir kediydi, surekli ayaklarimiz uzerindeydi:)
Oglusumda ilk defa bir kedi ile bu kadar yakinlasti, o kadar samimi oldular ki bir ara kuyrugundan tutup cekmeye baslayinca kedinin tirmalamasindan korktuk birkac pati atti ama basarisizlikla sonuclandi:)
Yeniden arabaya bindirmek icin kedinin arabaya saklandigi soyledik ve uzun sure arabada pisi cagirdik.Balik yiyemedik ama sogukta olsa, yolculuk iyi gecmesede bu manzarayi gorme firsatimiz oldu...

21 comments:

zilsizzarife'nin yeri said...

Valla resimler çok şeker.Bu kasvetli ve yağmurlu güne iyi geldi diyebilirim.Ben kedilerden çok korkarım biliyormusun.Hatta en çok korktuğum hayvandır.Sende oğluşunu pek başbaşa bırakma istersen.Neolur ne olmaz.Çok öptüm sizi:)

sumuklubocek said...

bence cocuklarin bir ev hayvaniyla buyumeleri cok guzel birsey. ancak, malesef bizim toplumumuzda pek yaygin degil ve her nedense cocuklarimiza hayvan sevgisinden korkusunu ogretiyoruz.
tugkiscigimin kedilerle oynamasi cok hosuma gitti benim ;)

mom said...

zarife bende onceleri hayvanlari ellemeye korkardim sonra arkadasimin kopegi vardi nla oynarken alistim dokunmaya simdi hosum gidiyor onlari sevmek, oglusumu tek basina birakmam tabi:)
bene sizi optum

sumuklubocek evde hayvan besleme fikrine karsimyim degilmiyim bilmiyorum cunku cok zahmetli bir is, saglam hijyen gerekiyor ama cocuklarin hayvan sevgisi ile buyumelerine kesinlikle katiliyorum yani evimizde alip besleyemesekde bulduklarimi minciklamak hosuma gidiyor:)

Age35 said...

Yonca,biz de gittik oraya manzarası muhteşem di.Sanırım bloga da koymuştum bir ara.Oğluşuna da geçmiş olsun..

vintage biscuit said...

kedi surtunmeden yapamiyor bakarmisin :)))

Suleyman Ve Ben said...

Merhaba mom,

Nasilsin?

Resimler cok cok guzel. Istanbul cok guzel, degil mi?

Ben Poyrazkoy bil+mi+yor+du+m.
Bir de Anadolu Kavagi git+me+di+m.

Poyrazkoy restaurant var mi? Tavsiye ediyorsun?

Iyi gunler,

Suleyman.

Pinky said...

resimler çok güzel mom!Seni özlemişim :)anne olmanın ne zor olduğunuda bir kez daha gördüm bu arada :) ihmal etme buraları olur mu?Öpüyorum

Burcu Karadaş said...

bayağı ii gelmiştir..off off manzara!da süper..

kediden ii yırtmışınız..annem dikkat et bizim pisi oğluşumuzu tırmıklamasın:))

benim ruhumu kargalar gagaladı ben bi şey diemiom bakh:D

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

ne şeker kedi o öyle

sevilay said...

huhu nerelerdesin yine

DRNEFES said...

ne güzel korkmamış ve yanaşmış pisiyle..ama biraz da korksun canım kuyruuunu da cekmeyecek kadar...kötü tırmalardı kedi...
manzara gercekten güzelmişşş

gulece said...

yoncaaaa ses verrrrrrrrrr amaaaa

myfateyourlove said...

ablacınız iyi.. ben de daha iyi olması için çabalayan kocasıyım onun.. zaman bulamadığından ilgilenememiştir blogu ile... okuduğumu çakmasın diye yorumlarda pek görülmüyordum ben de ama artık size katılıyorum... yoncacan yaz artık yeni bir şeyler... seni böyle uzaktan gizli gizli takip etmeyi özledim...

seni çok seven eşin, alper.

Anonymous said...

çok ihmal ettin bizi. Hadi artık. ADACIM

Anonymous said...

çok ihmal ettin bizi. Hadi artık. ADACIM

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

kedı ve bebış cok seker

---OPTiO--- said...

yoksun yineee :(

sevilay said...

neredesin be güzelim, ayrilik yeter artik, hadi birseyler yaz, merak etmeye basladim. Iyisinizdir insallah

zilsizzarife'nin yeri said...

Nerdesin sen Yonca yaaa

sevilay said...

Tüm ailenin bayrami hayirli olsun ve yeni yilliniz kutlu olsun. 2007 sene hepimiz icin hayirli olur insallah. (Amin)

Anonymous said...

İyi bayramlar, mutlu seneler. Bayram sonunda seni tekrar görebilmeyi diliyorum mom.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails