Friday, November 28, 2008

muzik muzik stay with me

Bugunlerde Last fm deki ; chill out-trip hop-lounge-house-downtempo-electronic turunde ki butun parcalari somurmeye niyetlendim. kendime bir liste olusturuyorum sonra onlar cd haline gelecek ve ben yolda, evde, isyerinde etrafimdakileri bunaltana kadar dinlemeye devam edicem.
Sonsuz huzur bu olsa gerek acayip rahatliyorum dinlerken.
Hayatimda duymadigim sarkici ve parcalari tanima ve dinleme imkani sunan last fm ile ilk zamanlar anlasamamistik. Istedigim turde parcalari dinlemekte zorlaniyordum ama simdi cok iyi anlasiyoruz. Ne demek istedigini anladim ve kendimi onun ellerine biraktim bu sekilde cok daha iyiyiz :)
Okuyan ve kaale alan birileri varsa sayet ve bu tur muzikleri seviyorsa (ne cok sey oldu mukemmel karisim gibi bisey) tavsiyelerini duymaktan mutluluk duyarim :)
Henuz dinlemediyseniz denemenizi tavsiye ederim cunku butun gun stresle yuzyuze kaldiktan sonra insani gercekten rahatlatiyor.
Simdiye kadar olusturdugum listede sunlar var gerci orda burda heryerde parca parca listeler bulunuyor su gunlerde ama en son not aldiklarim bunlarmis;

Jamiroquai - Morning glory
Nuspirit Helsinki - Circular Motion
Ben Onono - Tatouage bleu
Waldeck - Make my day
Blue foundation - As i moved on
Flunk - On my balcony
Elsiane - Vaporous
Lunascape - Tears from the moon
Brazillian girls - Internacional
Lamb - Gabriel
Portishead - Pedestal
Morcheeba - Fear and love
Smoke city - Underwater love

bim bam boomm

Sonunda comment kismi da calisan bir template hazirlayabildim kendime mutluyum umutluyum :P
Son yillarda blog yazma isini pek iyi idare edemiyorum ama aklima estikce yazabilecegim bir yerin olmasi hosuma gidiyor.
Bugunlerde yemek bloglarinda dolasiyorum ve degisik tarifleri alip stokluyorum haftasonlari denemek uzere, hala seker hamurlu dogru duzgun bir pasta yapabilmis degilim, kucuk bir yerde olmak ve elimin altinda ihtiyac duydugum malzemeleri alabilecegim yerler olmamasi da buna etken sanirim...
Ayrica en buyuk sorunda vakit meselesi, bana bir turlu yetmeyen o vakit, nasil geciyor anlamiyorum kis mevsiminde gunlerde kisa oldugu icin bir bakiyorum hava kararmis, insanlar evlerine cekilmis, yemekten sonra miskin kediler gibi tv karsisinda ki koltukta pineklenilmis ve hayat yavaslamis, neon isikli tabelalar yatagi gosteriyor ama o da ne? saate bakiyorsunuz saat daha 9
Birkez daha soyluyorum; kis mevsimini sevmiyorum, her mevsimin ayri bir guzelligi vardir belki ama bana yaz mevsiminden baskasi guzel gelmiyor.
Hastaliklarin cogalmasi ve yari kis uykusu moduna gecmek pek cazip degil...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails