Tuesday, June 13, 2006

yeni template ve yagmur

Template calismalarim simdilik bitti saolsun esimin biraz basini agrittim ama ferah bir blog oldu sanirim
ben bunlari yazarken disarda skir sakir yagmur yagiyor, yazi kusturduk sanirim gelmeye pek niyeti yok milletin yagmur duasina ciktigi gibi bende gunes duasina ciksam yarari olur mu acaba??
Oglusum bu sabah ise gitmeme itiraz etti elimden tutup arabalariyla oynamak istedi ve benim kalbim birkez daha paramparca oldu... Bazi seyleri yapmak zorunda olmak ne kotu ne kadar yasayacagimizi blmedigimiz su dunyada herkes istedigi gibi yasayabilseydi keske o zaman sorunlar olurmuydu acaba?
Ama herseye ragmen onemli olan saglikli olmamiz tabi...
Disariya baktikca icim sıkılıyor basik, karanlik bir hava aslinda tam uyuma havasi:)
Oglusumun dogumgunune 2 ay var ama nagish sayesinde simdiden heyecanlanmaya basladim gerci onun heyecanlanmasi normal 6 gun sonra dogumgunu kutlayacaklar ama benim gibi telase bir insan olunca simdiden ne yapicam, nasil birsey hazirlamaliyim telasina dustum...Gecen sene Tugkanin resminin oldugu t-shirt bastirmistim ileride ilk dogumgunu icin bakabilecegimiz bir hatira kalsin diye ve o t-shirti bastirana kadar 1 ay adamlarin peslerinde kosmustum sonunda onlar yapamamis ve son anda imdadima bu isleri yapan baska bir bayan yetismisti...
Pasta icinde 1 ay onceden siparis verince pastanedekiler yuzume saskin saskin bakmislardi sanirim biraz erken verdim siparisi:))
Ama hersey yolunda gitmisti bol bol fotograf cekilmemis olmamiz disinda, bu yil arkadasim nagish fotograf islerini ele almaya gonullu oldu.
Zaman ne kadar cabuk gecti yine sanki daha dun gibi 1.dogum gunu hazirliklari yapip ortalikta saskin tavuk gibi dolastigim gunler...
Pof bir yagmurdan nerelere geldim demekki yagmurda en iyi yapilacak sey gecmisi hatirlamak...
Simdi kendime gelip is yapma zamani bu kadar dusunmek yeter
Bu arada yeni template' im hayirli ugurlu olsun:))

8 comments:

Sardunya said...

ohh mis gibi olmuş ferah ferah... güle güle kullan:) Hep güzel anılar yaz:)

mom said...

saol sardunya begendigine sevindim:)

Yazarken Eğlenen Adam said...

Vays güseeel olmuş aplaa.... ;)

mom said...

saol kardis sonunda aydinlik bir blogum oldu:))

Belgin said...

Merhaba,öncelikle yorumun için teşekkürler...Bloguna gelince,template harika olmuş,nasıl becerdin:)) Bir de ben becerebilsem,özellikle kategoriler kısmını...

www.belginguven.com

mom said...

merhaba melankolikkiz ziyaretin beni cok sevindirdi, blogum icin dusuncelerin icinde tesekkurler, template i esim hazirladi ben sadace resmi ve kategori basliklarini hazirladim, hazira kondum biraz:))

ibeking said...

çok iç açıcı oldu böyler..ben sevdimmmmm eline sağlık

mom said...

saol ipek begendigine sevindim:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails