Sunday, May 13, 2007

anneler gunu uzerine


Yine bir anneler gunu ve anne olarak kutlayacagim 3.anneler gunu bu sene... Zaman nasil da akip geciyor ve o kadar ilginctir ki gunler gecmez saniyorken biraz soluklanmak icin durup da arkamiza baktigimizda ne kadar cok yol aldigimizi anliyoruz...

Bu sene ki anneler gununde annem kilometrelerce uzakta ve onu cok ozledim. Anne olunca anneler degeri daha cok anlasiliyor degil mi? Yavrunuza her baktiginizda iciniz titrediginde, bogazindan bir lokma gecince kendi midenize gitmis gibi sevindiginiz de, hergun calismak icin evden ciktiginizda kalbinizi onunla beraber biraktiginizda, hasta oldugu geceleri sabaha eklediginizde, bir damla gozyasi icin tum dunyayi yakip kavuracak gucu kendinizde buldugunuz da, yuzunde ki gulumseme ile dunyalari size verdiginde, annesi oldugunuz icin size deger verdiginizi bilip gururlandigimiz anlarda annelerimizin bize her baktiginda o guzel yureklerinde neler hissettigini daha iyi anliyoruz...

Anne kavrami ne kadar kutsaldir hayatimizda, buyuyup kocaman insanlar oldugumuz da bile birsey degismez. Her daim varliklarini ozleriz, yanlarinda kendimizi guvende hissederiz.

Baska kim dunyaya gozlerimizi actigimiz andan itibaren bize kosulsuz sartsiz gonullu olarak hayati ogretme yukunu alir ki?

Annemin sabrina herzaman hayran olmusumdur. Kucaklasmayi pek sevmese de kalbinin sevgi ile carptigini bilirim:-) Bir derdimiz oldugunda, yuzune bakinca bizden cok uzuldugunu anlarim. Bana gore dunyanin en tatli, en sevgi dolu, en endiseli, en duygusal, en ozel, en guzel, en fedakar, en sabirli, en duyarli ve en annesidir benim annem :-)

Aramizda mesafeler olsada kalplerimiz bir biliyorum canim annem iyi ki varsin anneler gununu kutluyorum....

Yuregi sevgi dolu tum ozel ve guzel annelerin, anneler gunu kutlu olsun...

6 comments:

kumralada said...

şu dünyada annelik kadar kutsal üstün bi meslek var mı ki??
annenin ve senin anneler gününün kutlarım...
sevgiler...

Aslı Cin said...

Oğluş doğduğundan beri annem yakınımızda, bir aya kadar taşınacak, ve sonra belki de bambaşka yerlerde olacağımız için anneler gününü son yıllardaki gibi birlikte geçiremeyeceğiz. Ama artık biz de anneyiz, dayanacağız bir şekilde, aman orada olsunlar da sağlıkla.

Anneler günün de kutlu olsun.

Anonymous said...

Bu uzuuuun aradan sonra hoş gelmişsin. Bu aralar okul çok yoğun gidiyor. Kimseleri okuyamıyorum ya da okusam da yorum yazamıyorum. Ne zamandır sana "hoş geldin bir daha gitme." demeyi istemiştim.Kısmet bugüneymiş.

Annelog Atölye said...

Senin de anneler günün kutlu olsun Yonca, üç yaş da ne tatlıdııır:))

Anonymous said...

off offf nasılda içli anlatmışsın, anne olmak anneliği yaşamak... anlatılamaz....
annelerimiz hergün özel annelerimiz hergün güzel...

Nagish..

mom said...

kumralada tesekkur ederim :-)

asli haklisin dayanicaz birsekilde neyseki ben sansliyim cunku gecici bir sureligine uzakta olacak annemler :-)

adacim tesekkur ediyorum sana yogunluk konusunda kolay gelsin diyim, bir daha gitmeyi dusunmuyorum olmez sag kalirsam :-)

annelog saol canim 3 yas tatli evet gunden gune ilginc seyler ogrenip soyluyorlar :-)

Nagishcim tesekkur ederim, ben annemi ozledim sarkisini soylemedigim kalmis bir :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails