Thursday, January 15, 2009

bunlardan istiyorumm!!

Sienna Miller tarzi varmis yeni duydum ve ogrendim, ayrica pek bir cahil gordum kendimi bu hatunu --yildiz tozu-- filminden biliyorum sadece. Aslinda ismi tanidik geliyor ama bu hafiza ile arastirma yapmadan hatirlamam cok zor.





Gittigidiyor da buldum bu elbiseleri ve tunik+opak corap ikilisini seven biri olarak dikkatimi cektiler. Kedili falan eve kedi alamiyorum allerji nedeni ile bari bu elbiselerden mi alsam acaba..
En cok en sonda ki hosuma gitti, bakmaya devam ediyim bakiyim siennacim daha neler giyiyormus sevdim bu hatunun sitilini.

4 comments:

sinem (adacim) said...

Ben de en üsttekini istiyorum:))

mom said...

acayip taktim bu elbiselere bu aralar, haftasonu gezindim dolastim, aynilari ile karsilasmayi beklemiyordum ama benzerleri vardir belki diye umutla bakindim ama yoktu maalesef :)

Ç. said...

itirafımdır: ben bunların birisinden dayanamayıp aldım. ancak kumaşın kalitesi çok kötü çıktı. bir de özenle dikilmemiş gibi geldi bana, sanki potluydu. yine de desenleri çok çok güzel. evet... :)

mom said...

Ç. bende bundan korkuyorum yani bir hevesle siparis verip elime ulastiginda fos cikmasindan, gorup alabilecegimiz biryer olsa ne iyi olurdu
gerci sen herseye ragmen begenmissin ve gule gule giy darisi basimiza artik:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails