Monday, January 12, 2009

Yıldız tozu


Sevdiginiz insan icin ne yapabilirsiniz? Tac Mahal tarzi bir saray yaptirmak? Uzak diyarlarda ki ejderhalarla savasip kutsal hazineyi getirmek?Ya da kayan bir yildizi getirmek icin vaatte bulunmak? Evet evet Tristran' in yerinde olsaydiniz bilmediginiz Periler Ulkesi' ne gidip ask icin, ne oldugu hakkinda hicbir fikriniz bulunmadan kayan bir yildizin pesine duser miydiniz? Sanrim hayir :)

Ama Tristran bunu yapti, Duvar Koyu' nde ki ailesini birakip Periler Ulkesinin tanimadigi topraklarinda turlu tehlikelerle karsilasti. Sonunda ne mi oldu? Onu okuyunca anliyacaksiniz.


Coraline masalinin animasyon olarak canlandirildigi haberini okuyunca tanismistim Neil Gaiman ile cok sevdigim ve hastasi oldugum fantastik oykuler yaziyor. Ben Yildiz Tozu ile basladim yolculuga ve diger eserlerini okumak icin sabirsizlaniyorum.Tabi once bulmam gerekiyor.

Internetten arastigimda birkac kitabina rastladim ama cok merak ettigim Sandman serisini bir araya getirip okumak birhayli zor olacak sanirim. D&R da bulmustum Yildiz Tozunu, filmi de varmis yeni haberim oldu en kisa zamanda bulup izlemek istiyorum onu da.

4 comments:

sinem (adacim) said...

İlk cümleyi okuduktan sonra düşündüm:)) Sevdiğim insan için ne yaparım diye. Sonra diğer cümleleri okuyunca pek gözümde büyüdü bu iş. Pazartesi yorgunluğu da eklenince, şu an mutfağa gidip bir su bile getiremem vallahi:))

mom said...

:))
kimse yapmaz ustune dalga gecer -- kayan yildiz mi? sen delimisin - diye
su getirmek konusunda cok gaddar gordum seni:P

Anonymous said...

Filmi hafta sonu izledim. Eğenceliymiş:))

mom said...

ben kacirdim:((
22 sindeki gosterimide bana uymuyo 27 de vardi bide sanirim onu izlemeye caliscam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails