Monday, March 02, 2009

Dunyadan Yoncaya

Twilight serim maalesef bitti, cabucak bitmemesi icin okumamaya calistim aslinda ama icimde ki --biraz daha oku lutfeeennnn-- sesine karsi koyamadim. Gozlerim kor olacak, yada portleyip yayli gozler gibi disari firlayacak sandim ama iyi dayandilar. Ama ruyalarimda bile Edward-Bella ve Jacob ile ugrastim. Simdi ise kalan iki kitap Turkceye cevrilene kadar zaman nasil gecicek onu bilmiyorum. Filmini izlerim 20-30 kez artik, internetten New Moon un fragmaninin olup olmadigini arastirdim biraz ama simdilik birsey yok sadece hayranlarin hazirladigi seyler var. Twiligiht filminden parcalar koymuslar.
Jacob u degistirecekmisler Kurt Adam formu icin fazla kassiz oldugunu dusunmusler. Ayrica ikinci kitapta Edward pek gorunmedigi icin araya Edward li bolumler koymaya calisiyormuslar.
Sanirim bir hafta hayal dunyasinda yasamaya devam edicem; Bella' nin sakarliklarina gulup, Edward ve Jacob un cekismelerini hatirlicam.
Dunyadan Yoncaya...
Neyse gercek hayata hizli bir donus yapalim, oglusumun ogretmeni degismis bu sabah okula ugradim ama henuz geledigi icin tanisamadik. Gecen senede yarim donem o ogretmen varmis ama biz gecen sene baska okulda oldugumuz icin tanimiyoruz. Giden ogretmenin iletisimine hayrandim ben halbuki, oglusum ile ilgili bilgi almak istedigimde hep -- iyi-- diyordu, butun gun gozunun onunde bulunan cocuklar icin --iyi--cevabindan fazla gozlemi olmasi gerekir bir ogretmenin.
Neyseki sinif ablamiz konuskan bir insanda cocuklarimiz okulda neler yapiyor ogreniyoruz.
Monopoly cilginligimiz sonunda sona erdi. Dun aksam hadi oynayalim dedim bir sure oynadiktan sonra sıkıldım ben diyerek beni sasirtti.
Saclarimiz kesildi sonunda gerci uzatmak niyetinde oldugumuz icin duzelttiler sadece gerci eve geldiginde cok kotu gorunuyordu oturup birde ben duzelttim ve bundan sonra ben kesmeye karar verdim. Zaten gecen gun bana --sen kessen olmaz mi anne-- diye sordu. Berbere gitmeyi pek sevmiyor. Ortaya cikan sonucu cok begendi sanirim aynada saclarina bakip duruyor ben elledigimde --bozuyosun-- deyip fircaliyor beni.
Anneannesi geldiginde alnina dusen saclarini kesmis biraz ve kesilirken-- cok kisaltma ama annem boyle seviyo-- demis :)
Banyo isine cozum bulmak gerekiyor sag kulaginda tup oldugu icin su kacirmamamiz gerektiginden stres oldum resmen. Eczaneden silikon kulak tikaci almistim ama hic kullanisli gelmediler 1.5 cm buyuklugunde yuvarlak birsey seklini degistirmeden kulak deligine kapatmamiz gerekiyormus ama buyuk oldugu icin fazla oturmuyo. Bende kulak deligine biraz pamuga vazelin surup koymustum. Ustune slikon tikaci kapattim ama yinede icim rahat etmedi buzdolabi posetlerinden biraz kesip kulaga sardim ve lastik toka ile tutturdum komik oldu tabi ise yaradi gerci ama daha kolay bir cozum yolu bulmaliyim. Tikac konusunda ya fazla secenek yok ya da ben rastlayamiyorum ama derin bir arastirma yapip cozucem bu olayi.

2 comments:

Anonymous said...

İnsanı saran bir kitabı okumak ne müthiş zevk. Her dakika onu okuyabilmek için fırsat kollamak. Bittiğine üzülmek. Günlerce kitapta geçen diyalogları hayalde canlandırmak....
Kulağını sadece vazelinli pamukla tıkaman yeterli. Çevremde kulağında tüp olan çocuklar var. Annelerinden sadece bunu yapmanın yeterli olduğunu duymuştum. Ama seninki de oldukça yaratıcı bir çözüm:)) Anne yüreği işte.

mom said...

Sarip sarmaladi bogulcam yakinda ama sikayetci degilim ben bu durumdan dedigin gibi diyaloglar tekrarlaniyo kafamin icinde ve garip bir mutluluk veriyo :)

Gecen gun eczaneden iki farkli daha tikac aldim onlarida denicem ama vazelinli pamuk yeterli deyince rahatladim kismen tesekkur ederim Sinem ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails