Tuesday, December 27, 2005

6.GELENEKSEL LINK EKLEME FESTIVALI

6.GELENEKSEL LINK EKLEME FESTIVALI
Evet bir link ekleme festivalin de daha birlikteyiz. Ben yeni bloglar kesfetmekten, onlari incelemekten ve kesfedilmekten cok mutluyum.
Farkli hayatlar, farkli tadlar ve farkli kulturlere tanik oluyorum oturdugum yerden.
Ilk olarak pinky i tanitmakla baslayalim festivalimize. O bir ogrenci, yazilarini okumak cok zevkli okurken yasamis kadar oluyorsunuz. Su an sinavlar yuzunden biraz stresli umarim dilekcesine olumlu yanit gelir ve bir sinavi gecmenin mutluluguyla girer yeni yila....
Simdi de sevgili Ipek ' ten bahsedeyim; kendisi hem dunyalar tatlisi bir cocugun annesi hem de guzel pastalar yapiyor. Guzel pastalar kismini kiskanmadim desem yalan olur. Bende yilbasi icin az daha bir pasta denemesi yapacaktim ama malzeme sorunsali yuzunden hayallerim suya dustu. Seker hamuruyla suslenmis bir pasta yapmakti niyetim ama likit glikoz temin edemedigim icin simdilik ertelemek zorunda kaldim...
Son olarak Asli nin blogundan bahsetmek istiyorum. Onun da cok tatli bir oglusu var ve gordugum kadariyla cok guzel bebek sepetleri hazirliyorlar. Ayrica hizina yetisemedigim bir blogger, bu kadar isi nasil basari ile yaptiginin sirrini bize soyler umarim :)
Iste bu seferlik de bu kadar, biribirinden guzel 3 blog, daha onceden rastlamadiysaniz incelemenizi tavsiye ederim...

6 comments:

ibeking said...

sevgili yonca,

tören eşliğinde linklerine beni de kattığın için teşekkür ederim..çok alemsin...pazartesi sendromu olayı beni pek bir üzdü bu aralar...ama zamanla aşılıyormuş...öyle dediler daha deneyimliler..

sevgiler..

Annelog Atölye said...

Yonca Merhaba, sayende yeni bloglarla tanışmak çok güzel. Ellerine, klavyene, mouse'una sağlık...
Sevgiler.

Anonymous said...

Yonca,kendimi oscara aday gösterilmiş gibi hissettim.Teşekkür ederim.
Aslına bakarsan ben de bütün bunlara nasıl yetiştiğimi bilemiyorum.36 saat olsa günde sanırım ancak yetecek.İte kaka ilerliyor ve tabii annemin desteği unutulamaz.Her zaman benim yetişemediklerimi toparlıyor.
Sanırım hepsi bu :)

mom said...

Ipek, hosuma gidiyo boyle linklerden bahsederek eklemek :)Ya biz yeterinde sendrom yazsiyoz zaten onlar yasamasin biz yasariz onlarin yerine...

Annelog klavye demisken klavye tikirtimdan beni burdan kovmazlarsa iyidir :P

Asli, bakip bakip helal olsun diyorum valla benimde annem surekli destek oluyor ama tembelmiyim neyim suphelenmeye basladim:))

Pinky said...

Şimdi gördüm..link ekleme töreninde bende ödül almışım :) pek onur duydum pek hoşuma gitti :) Teşekkür ederim

mom said...

:)boyle zevkle okunan bloglar kesfetmek cok gusel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails