Friday, December 09, 2005

TECHNORATI

http://www.technorati.com bu adresi bilenler vardir mutlaka, kendi blog adresinizi yazip search tusuna bastiginizda size link veren bloglari gorebiliyorsunuz. Daha once de tesadufen gordugumde ne ise yaradigini anlamayip pek incelememistim ama bugun www.komunite.com da ki forumlarda dolasirken ne ise yaradigini anladim ve denemeye karar verdim.
Iyi ki denemisim beni "hergun mutlaka ziyaret ettiklerim" listesine eklemis olan damla hanim' in blogundan bihaber olucaktim. Yazdiklarimin begenilip takip edilecekler listesine eklenmek her insan gibi benimde cok hosuma gitti. Buradan kendisine cok tesekkur ediyorum. Blogunda herseyden bir parca var cok guzel bundan sonra bende takipcisiyim :) Daha oncede sevgili frosy de yazdiklarimi begendigini ve bana yorum yazabilmek icin blogger' a uye oldugunu soylerek beni hem sevindirmis hemde sasirtmisti.
Blog alemi hos surprizlerle dolu sanirim bunu gun gectikce daha iyi anliyorum ve bu durum surprizleri cok seven benim cok hosuma gidiyor. Hepinizi takip etmek ve takip edilmek cok guzel...

4 comments:

huysuz said...

cidden faydalı bi esermiş,ben de baktım şimdi :)

mom said...

nine ajan olduk burda blog ajani :))

huysuz bence de her bloggerin gormesi gereken bir calisma :))

yuvakuran said...

yailarin cok guzel. tebrikler

mom said...

tesekkur ederim yuvakuran boyle dusundugune sevindim :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails