Friday, December 30, 2005

YASASIN TEKNOLOJIK ALISVERIS

YASASIN TEKNOLOJIK ALISVERIS
Buranin esnafi yuzunden alisveristen soguycam galiba. Musteriye neden geldin gibi bakiyorlar, agizlarindan cimbizla laf aliyoruz sanki parasiyla degil de bedava birseyler istiyormusuz gibi muamele gormekten bitkim.

Gecen aksam esime yilbasi hediyesi olarak divx player ve sinema seti bakmak uzere Vestel bayiine gitmistik, begendigimiz urunun ellerinde olmadigini ama ertesi gunu gelecegini belirttiler. Az once gelip gelmedigini ogrenmek icin gittim hamile bir hatun gozlerini kaydirarak gayet sinir bir tarzda henuz gelmedigini lutfetti, -- ne zaman gelir?-- diye sordugum da yine gozlerini kaydirarak --belli degil-- diye buyurdular. Karsidan goren de Allah rizasi icin birseyler istedigimi dusunur. Tabi hepsi bu sekil degil saticilarin ama cogu bu model de.
Kardesim kara kasim kara gozum hatrina birsey istemiyorum, paramizla rezil olmak dedikleri de boyle birsey oluyo sanirim

Onun icin en iyisi internetten alisveris yapmak hem kapris cekmek zorunda kalmiyorsunuz hem de sectiginiz urunler ayaginiza kadar geliyor.
IDEEFIXE ve HEPSIBURADA bu konu da cok iyiler. Hepsiburada da kargo kismi biraz uzun suruyor ama ideefixe 3 gun icerisin de urununuzu teslim ediyor.
Bir problem oldugun da musteri hizmetleri sizi bilgilendiriyor. Mail ile bilgi isterseniz onu da yapiyorlar.

Yani kisacasi uyuz model saticilar yuzunden sacinizi basinizi yolmaniza ve alisveristen sogumaniza gerek kalmiyo

Bu arada burada ki bayiiye guvenip daha once internetten siparis vermedigimiz icin gecikmis bir hediye olucak, Ata Demirer' in dedigi gibi --cizdim oynamiyorum....--

10 comments:

ece said...

mutlu yıllar yonca,
sevgiyle kal...

mom said...

tesekkurler ece, sana da mutlu yillar esin ve minik ruzgar ile beraber....

Annelog Atölye said...

Yonca Merhaba, ben de bu ikisini bir de pandora'yı kullanıyorum. hiç problem çıkmadı şimdiye kadar. Bu arada, ailenle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir yeni yıl dilerim. Oğluşunun tatlı yanaklarından öperim. Sevgiler.

Anonymous said...

Hay Allah müstakını versin kardiş, kadın gözlerini bayılttı haa, ay çok güldüm walla. Müşteriye tok demek ki bunlar, sen onlara uyma güzel kardişim relax relax...

mom said...

Merhaba Sumru, guzel dileklerin icin tesekkurler, bende ailecek mutlu ve saglikli yillar dilerim. Gusel kizin ve yakisikli oglusunu op benim icin :)

Nagisih im ya evet bayiltti boyle gozlerini bana saclarim havaya dikildi :)

mom said...

frosy bende bisi solemeyi dusundum ama hamis gobegini gorunce vazgectim :) sana hayirli yolculuklar bizim yerimize de eglen bizde optuk:)

huysuz said...

mutlu yıllar :)

mom said...

sana da huysuz:)

Gün said...

Hamile olduğuna dua etsin bence de o bilmiş :) İyi yıllar dilemek istedim bir de :)

mom said...

sana da iyi yillar gun :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails