Wednesday, November 16, 2005

CNBC-E DIZILERI



CNBC-E DIZILERI

Aksam uyumak icin yattigimda aklima Buffy the wampire slayer ve Angel dizilerini ozledigim geldi. Yayinlanmaya basladigi gunden itibaren byuk bir merakla izleyip, hayatimizin bir parcasi haline gelen bu iki dizinin bitmesi uzun sure buyuk bir bosluk yaratmisti.
Isten dondugum bir aksam tanismitik Buffy ile korku filmleri hastasi biri olarak dikkatimden kacmamisti boyle ilginc bir dizi. Evlendikten sonra esime de sevdirmistim.





Persembe aksamlari bizim icin Buffy gunuydu, o gune hicbirsey ayarlamazdik.ne bir aktivite ne bir arkadas toplantisi, kosarak eve gelip dizinin baslamasini beklerdik. Izledigimiz butun diziler bir sure sonra eski heyecanini yitirmis ama bu dizileri 4 sene boyunca gozumuzu kirpmadan, soluksuz bir sekilde izlemistik. Sonra isyerinde benim kafadan olan Ilknur arkadasima da sevdirdikten sonra dizi hakkinda konusup kritik yapmaya basladik. Sonra isi ilerletip dizi ile ilgili siteleri arastirmaya basladik, resimler topladik, arsivimiz doldu tasti:)
Kazaa adli programin revacta oldugu zamanlarda birlikte kafa kafaya verip, dizinin bolumlerini download ettikten sonra ozenle cd lere kaydedip bu sekilde de bir arsiv olusturduk gerci birkac bolum hala eksik ama olsun ozledigimizde cikarip izliyoruz ordan...



Daha sonra Angel dunyanin iyiligi ugruna asklarindan vazgecince bir dizimiz daha oldu. Diziler pazar gunu arka arkaya saatlere alindi. Bu sefer pazar gunu evde dizi gunleri ilan edildi. Saat 08:00 den itibaren bizim icin iki saat hayat Sunnydale kasabasinda ve Los Angeles sokaklarinda devam etmisti. Iblislerin ve insanlarin ic ice yasadigi, iyilerin herzaman kotuleri yendigi, biri insan digeri bir cingene tarafindan lanetlenerek ruhu geri verilen wampirin masalsi askini izlemistik. Maalesef her guzel sey gibi buda bitti.

Cnbc-e de hala guzel diziler var ama bu iki dizinin yeri hicbirzaman dolmayacak.
Simdi ise severeke izledigim diziler The O.C. ;konusu itibariyla surukleyici bir dizi, aralik ayinda yeni sezon bolumleri yayinlanacak olan Desperate Housewives; ev hanimlarinin kesinlikle izlemesi gereken, kendilerinden birseyler bulabilecekleri bir dizi, scrubs; hastane ortaminda gecen komik olaylari anlatan bir dizi, x files; herkesin bildigi artik bir klasik halini almis x dosyalarinin incelendigi bir dizi, Nip/Tuck; gec saatlerde yayinlanmasi yuzunden siki takipcisi olamadigim ama iki estetisyen arkadasin sira disi yasantisini anlatan bir dizi, bunlarin haricinde yine takip ettiklerim arasinda bitmis olanlar; ally mcbeal, dawson' s creek, hala devam edenlerden; spongebob squrepants, the simpson, according to jim, without a trace, smalville ve carnivale var.
Sanirim cnbc-e sayesinde dizi kolik olup ciktim, hayirlisi bakalim....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails